İstanbul Bahçeşehir / Gölet’de bulunan Cattus Cafe cıvıl cıvıl açılışı, davetlileri ve lezzetli ikramları ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Mekânın lezzetli ikramlarını tadarken, Cattus Coffee olarak açılış amaçlarını ve izledikleri yolu mekân sahiplerinden dinleyen misafirler keyifli vakitler geçirdi.

Cattus Coffee; Müşterilerine nitelikli kahveyi sunmakla beraber, hayat paylaştıkça güzelleşir mottosuyla çıktıkları yolda doğaya, insanlara ve hayvanlara faydalı işler yapabilmek için kendilerini bu konulara adamış dernek ve vakıflara her ay cirolarının belli bir kısmını paylaşacaklarını açıkladı. Öncelikli olarak smalı hastalara, kanser hastalarına, şehit ve gazi çocuklarına, sokakta yaşayan patili dostlara, otizmli çocuklara ve köy okullarındaki çocuklara destekte bulunacağını bildiren Cattus Coffee, böylelikle müşterinin ihtiyaç sahipleri arasında güvenilir bir köprü olmayı amaçlıyor.

Tabela ve tasarımlarında özellikle sarman cinsi sokak kedilerinin rengini yansıttıkları turuncu renkleri ile sıcacık bir mekân haline de gelen Cattus Coffee müşterilerine özel, kahve alanlara ücretsiz veterinerlik hizmeti vermesi ayrıca gönüllerde yer etti. 

Cattus Coffe müşterileri, yüzde yüz Arabica kahvenin yoğun aromasını yudumlarken, yardımlaşma, paylaşma ve farkındalık kültürümüze de destek olacak. Cattus Coffe, sosyal sorumluluk projeleri ve lezzetli kahveleri ile diğer işletmecilere de örnek olacak.

 

Hibya Haber Ajansı