İSTANBUL (AA) - Türkiye'den 46 binden fazla tekil oyun kullanıldığı halk oylamasında, Güvenilir Ürün Platformu Danışma Kurulu Başkanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, 2022 yılı Altın Lider Ödülleri kapsamında "Türkiye'nin en beğenilen üst yöneticisi (CEO)" seçildi.

Güvenilir Ürün Platformu'ndan yapılan açıklamaya göre, propolis üreticisi kadın girişimci en beğenilen CEO oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen propolis üreticisi Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, bu başarının tesadüf olmadığını belirterek, bu başarıyı arı gibi çalışan ekipleri ile tıpkı bir arı kovanı gibi hiç durmadan çalışarak ortak akıl, uzmanlık ve yoğun emekle elde ettiklerini aktardı.

Samancı, şunları kaydetti:

"2022 yılı Altın Lider Ödülleri kapsamında halk oylaması ile beni Türkiye'nin en beğenilen CEO'su ödülüne layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Sık sık hastalanan oğlumun bağışıklık sistemi sorununa bir çare ararken tanıştığım ama o yıllarda ülkemizde üretilmeyen propolisi, ülkemizde ilk defa üretmek ve özütleyerek insan vücudunun sindirebileceği damla formuna getirmek için KOSGEB ve İstanbul Teknik Üniversitesi AR-GE destekleri ile kurduğumuz firmamız, bugün hem ülkemizin hem de Avrupa'nın, katma değerli Anadolu arı ürünlerinden takviye edici gıda ve cilt bakım ürünleri en büyük firması haline geldi.

Ne mutlu ki bu gururu, 30 ülkeye ihracat yaparak ve ülkemizin değerlerini dünyaya duyurarak taşımaya devam ediyoruz. Anadolu propolisini ve diğer Anadolu arı ürünlerini yüksek kalitede üretmenin yanı sıra sağlığa etkilerini de bilimsel çalışmalarla ortaya koyarak AR-GE merkezli üniversite-sanayi iş birliği yaklaşımıyla ilerliyoruz. Yaptığımız bilimsel çalışmalarla, arıcılık alanında gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ve geliştirdiğimiz inovatif ürünlerle kurulduğumuz günden bu yana 58 ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldük. Arılardan gelen bu eşsiz ürünlerin şifasını tüm dünyaya ulaştırabilmek için bir dünya markası olma yolculuğumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki arı varsa hayat var."