Physio Radiance Onarıcı Gündüz Bakım Kremi doğal içerikleriyle cildinizi nemlendiriyor, besliyor ve daha parlak görünmesini sağlıyor.

Parlak, canlı ve pürüzsüz bir cilt görünümü için QNET, Physio Radiance Onarıcı Gündüz Bakım Kremini öneriyor. QNET için geliştirilen cilt bakım serisi ‘Physio Radiance’in Onarıcı Gündüz Bakım Kremi’ cildinizin daha canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor.
 Onarıcı Gündüz Kremi, ciltteki parlaklığı artırmanın yanı sıra yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda cildin daha nemli ve esnek olmasına katkı sağlar.

Ürünün içeriğinde yer alan hyaluronic asit, sorbitol, PP vitamini ve tatlı badem yağı gibi bileşenler sayesinde cildi fiziksel ve kimyasal stresten korurken güçlü nemlendirme özellikleri de sunuyor. Bu sayede cildin ihtiyacı olan doğru nem seviyesini sağlıyor.

Genç ve aydınlık bir cilt görünümü için geliştirilmiş olan Physio Radiance Onarıcı Gündüz Bakım Kremi, tüm cilt tipleriyle uyum gösteriyor. Sabah ve akşam temiz cilde düzenli kullanıldığında ciltte gözle görülür bir dönüşüm etkisi yaratıyor. 

Ürüne www.qnetturkiye.com.tr sayfasından ulaşabilirsiniz. 

QNET Hakkında       

QNET, doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Asya’nın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden biri olan QNET’in 25 yılı aşkın geçmişinde, e-ticaretin gücüyle çığır açan iş modeli dünya çapında 100’ü aşkın ülkede milyonlarca girişimcinin güçlenmesine sebep oldu. QNET, 2014 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün, 2018 yılında aynı kulübün kadın futbol takımının resmi doğrudan satış sponsoru oldu. QNET, aynı zamanda Afrika Futbol Federasyonu (CAF) sponsorudur. 2019 yılında ise Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımının forma kol sponsorluğunu üstlendi.

2010 yılında Türkiye’ye adım atan QNET, ülkemizin dört bir yanına ulaşan güçlü bir network yapısına sahiptir. 'Dünyaya Değer Katmak İçin Kendini Geliştir' (RYTHM) felsefesi ile hareket eden ve güçlü sivil toplum kuruluşlarıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren QNET, 2017 yılında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü İstanbul Şubesi Erkek Voleybol Takımı, 2018 yılındaysa aynı kurumun Kız Futbol Takımı sponsorudur.

QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden asla vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde erkekler için geliştirilen Naturtres Şampuan, Saç kremi, Duş jeli serisi, yağlar ve serum ile Physio Radiance cilt bakım ürünleri, lüks Bernhard H. Mayer® saat ve takıları, HomePure Nova su arıtma cihazı, hava arıtma cihazı HomePure Zayn, su iyonizeri HomePure Viva ve Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır.

Daha fazla bilgi için lütfen QNET’in www.qnetturkiye.com.tr adresindeki web sitesini ziyaret edin.

Hibya Haber Ajansı