İSTANBUL (AA) - Turkcell'in isim sponsoru olduğu Kadın Futbol Süper Ligi'nde ikinci devre, 8 Ocak Pazar günü yapılacak maçlarla başlayacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, B Grubu'nun yenilgisiz lideri Fomget, grubun 4. sırasında yer alan 1207 Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Fomget, bu sezon çıktığı 9 maçtan 8 galibiyet, 1 beraberlik alarak ayrıldı. 1207 Antalya Kadın FK ise 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 14 puana ulaştı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde ikinci devrenin ilk haftası pazar günü saat 14.00'de oynanacak ALG Spor-Hatay maçıyla son bulacak. Son şampiyon ALG Spor, bu sezon aldığı 6 galibiyet, 2 beraberlik ile grubunda lider durumda bulunuyor. Rakibi Hatay ise 11 puanla 6. sırada yer alıyor.

Sezonun 11. haftasında ise 14 Ocak Cumartesi günü İstanbul derbisi sahne alacak. B Grubu'nda 24 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, 19 puanla üçüncü sırada olan ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Galatasaray bu sezon 8 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşarken, Fenerbahçe'nin maçları 6 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile sonuçlandı.