Schafer, kısa zamanda Türk züccaciye sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasında yerini aldı. Sadece 10 ürün çeşidiyle başladığı yolculuğunu, bugün itibarıyla farklı kategorilerde, yüzlerce çeşit ürünle hizmet veren dev bir marka haline gelerek sürdüren Schafer, tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünleriyle dikkat çekiyor. Sektörde kendine özgü tasarım ve desenlerle rakiplerinden ayrılan Schafer, İstanbul’un eşsiz tarihi, göz kamaştıran mirası ve ihtişamından esinlenerek Pia Studio x Schafer iş birliği ile Bir İstanbul Hikayesi serisini yarattı.

Dünyada eşi benzeri bulunmayan tarihi ve kültürel dokusuyla, şarkılardan hikayelere, romanlardan şiirlere konu olan İstanbul’dan ilham alınarak tasarlanan Bir İstanbul Hikayesi serisi Pia Studio x Schafer iş birliği ile ortaya çıktı. İstanbul’u yansıtan çini motifleri, Yerebatan Sarnıcı, Kapalı Çarşı lambaları ve vitray sanatı gibi ikonik simgeler tasarım sürecinde seriye ilham oldu ve özel olarak tasarlandı.

Takım olarak satılmayan Bir İstanbul Hikayesi serisi 11 parçadan oluşuyor ve tek satılan parçaları ile zarif ve özgün ikramlar hazırlamaya imkan tanıyor. Porselen malzemesi, sanat eserini andıran seçkin ve zarif desenleri ile sunumlara benzersiz bir güzellik getiren Bir İstanbul Hikayesi serisi farklı formlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Fonksiyonelliği öne çıkartarak hazırlanan koleksiyon; tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik seçebilecekleri parçaları kapsayan içeriği ile satışa sunuluyor.

Hibya Haber Ajansı