66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, gönlünü kendisinden 40 yaş küçük 26 yaşındaki Gülseren Ceylan'a kaptırmış ve evlilik teklif etmişti. Ancak çiftin bu birlikteliği uzun sürmemişti. Birbirleri hakkında dikkat çeken ve şaşırtan açıklamalarda bulunan çift, yaklaşık 2 ay süren ayrılığın ardından bir araya geldi. Erbil, genç aşkıyla pozlarını paylaşınca, “Aşk yeniden mi alevlendi?” sorusunu da akıllara getirdi. Gülseren Ceylan’la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, kısa süre sonra kendisinden 44 yaş küçük Nevide Çiçek’le görüntülenmiş ve aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Erbil yalanlasa da Çiçek Erbil’in tüm mesajlarını ifşa etmişti. Nevide Çiçek ise yaşanan bu gelişmeler sonrasında OnurAkayMedya’dan Erkan Özbey’e konuştu. Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan’la ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunan Çiçek, dün hem Erbil’le hem de Ceylan’la telefonla konuştuğunu söyleyerek, çiftin yeniden barıştığını da doğruladı.

“DİREK TELEFONU YÜZÜNE KAPATTIM”

İşte Çiçek’in zehir zemberek açıklamaları:

“Mehmet Ali biz ayrılınca beni sürekli aradı, yazdı, görüşmek istedi ama ben her seferinde reddettim ve gitmedim yanına. Çünkü barışmak istemiyordum. Mehmet Ali en son beni yılbaşından iki gün önce görüntülü aradı. Yılbaşında planın var mı diye sordu. Yılbaşında Kıbrıs’a gitti ve onun yanına gitmedim diye kızdı. Dün de Gülseren Ceylan beni aradı, ‘Biz Mehmet Ali ile barıştık daha da Mehmet Ali’ye yazmazsan sevinirim’ dedi. Ben de saygımdan Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin dedim. Sonra Gülseren kalktı telefonu Mehmet Ali’ye verdi. Mehmet Ali de bana biz Gülseren’le barıştık dedi. Ben de direk telefonu yüzüne kapattım. Çünkü kendileriyle muhatap bile olmak istemiyorum. Seviyesi düşük insanlar. Gülseren bana Mehmet Ali’yi kötülüyordu, beni her gün arıyordu, yazıyordu, Mehmet Ali şöyle, Mehmet Ali böyle diye… Mehmet Ali’yi engelledim diyordu. Kendime zengin iş adamı bulacağım, evleneceğim diyordu ama sonuç belli. Karı adamla beni ayırıp kendisi barıştı.”

Bu açıklamalarla Erbil’in olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan’la yeniden bir araya geldiği kesinleşti. Erbil, sosyal medya hesabından Ceylan’la fotoğrafını da paylaştı.