WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Göktaş: ″5 milyon vatandaşımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için çalışacağız″

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İl Müdürleri Toplantısı'nın açılış programını gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Göktaş: ″5 milyon vatandaşımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için çalışacağız″
Paylaş:

Bakan Göktaş açıklamasında, "81 ilimizin tamamında, 85 milyon vatandaşımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için sunduğumuz hizmetlerimizin ulaşılabilirliğini artırmayı ve mesai mefhumu gözetmeden 7/24 esaslı çalışmayı kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Dagi'de mağaza kapanışı

Akışın sonuna geldiniz.