WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Griffiths: ″Gazze, ölüm ve çaresizliğin mekanı haline geldi″

Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, 7 Ekim'de meydana gelen saldırıların üzerinden üç ay geçtikten sonra Gazze'nin ölüm ve çaresizliğin mekanı haline geldiğini belirtti.

Griffiths: ″Gazze, ölüm ve çaresizliğin mekanı haline geldi″
Paylaş:

7 Ekim'deki saldırıların üzerinden üç ay geçtikten sonra Gazze'nin ölüm ve çaresizliğin mekanı haline geldiğini belirten Griffiths, "Bu savaş hiç başlamamalıydı. Ama bitmesine çok zaman var." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.