İSTANBUL (AA) - Dijital içerik platformu TV+, spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, ocak ayında Türkiye'yi temsil eden temsilcilerimizin şampiyonluk için mücadele ettiği Euroleague maçları TV+’ta basketbolseverlerle buluşuyor.

Basketbolun yanı sıra İspanya La Liga ve İtalya Serie A heyecanı da TV+’ta yaşanıyor.

TV+, dünyanın en sevilen spor organizasyonlarını ocak ayında da sporseverlerle buluşturacak.

Türkiye'yi temsi eden temsilcilerimizin şampiyonluk için parkeye çıktığı Euroleague’in yanı sıra İspanya La Liga ve İtalya Serie A’daki mücadeleler de ocak ayında TV+’ta olacak.

Heyecan, kaydet ve geri-al izle özelliğiyle ikiye katlanacak.

Avrupa arenasındaki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, 5 Ocak Perşembe günü Zalgiris’i sahasında ağırladı. Zirve takibini sürdüren sarı lacivertlilerin 12 Ocak’ta Bayern, 19 Ocak’ta Monako, 26 Ocak’ta Lyon-Villeurbanne ve 31 Ocak’ta Olympiakos ile yapacağı maçlar TV+’ta, S Sport kanalından canlı yayınlanacak.

Bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes’in 13 Ocak’ta Barcelona, 20 Ocak’ta Bayern ve 27 Ocak’ta Baskonya ile oynayacağı maçlar da TV’ta izlenebilecek.

EuroLeague’in yanı sıra futbol heyecanı da TV+ farklıyla sporseverlere ulaşacak. İspanya La Liga’da Ocak ayında oynanacak olan Atletico Madrid-Barcelona, A. Bilbao-Real Madrid, Real Madrid-Sociedad, Barcelona-Getafe, Girona-Barcelona maçları ve İtalya Serie A’daki Lazio-Milan maçı TV+’ta olacak.