İSTANBUL (AA) - TEB Portföy Yönetimi, en iyi finans şirketlerinin ödüllendirildiği The Global Economics ve International Finance Awards 2022 kapsamında "Türkiye’nin En İyi Portföy Yönetim Şirketi" seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında International Finance tarafından Türkiye'nin en iyisi seçilen TEB Portföy Yönetimi, 2022’de de iki farklı uluslararası kuruluş tarafından ödüllendirilerek sektördeki öncülüğünü ve başarısını bir kez daha gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Portföy Yönetimi Genel Müdürü Yağız Oral, yenilikçi portföy yönetimi anlayışıyla, yatırımcıların yerli ve yabancı sermaye piyasalarının sunduğu fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için çalıştıklarını aktardı.

Oral, bunun için geniş dağıtım kanalları aracılığıyla hizmet sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda sağlam adımlarla ilerlerken, çalışmalarımızın önde gelen uluslararası kuruluşlar tarafından takdir edilmesi ve ödüle layık görülmesi bize gurur ve mutluluk veriyor. TEB Portföy olarak geniş fon yelpazemiz ve tematik fonlarla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Değişen dünyada önem kazanacağına inandığımız temalara odaklanarak, farklı ihtiyaç ve beklentileri karşılayabileceğini düşündüğümüz yatırım fonu alternatiflerini yakından takip ediyor ve yatırımcılarımızla buluşturmaya çalışıyoruz.

Geçtiğimiz aylarda tarım, gıda ve bu alanlarda faaliyet gösteren teknoloji şirketlerine yatırım yapmak isteyenler için Tarım ve Gıda Teknolojileri Değişken Fon’umuzu hayata geçirmiştik. Bu fonumuzu takiben yine hem bugüne hem de geleceğe yatırım için önem taşıdığına inandığımız Sağlık ve Biyoteknoloji Değişken Fonumuzu yatırımcılarımızla buluşturduk. Müşterilerimize varlık ve birikimleri için hem getiri beklentilerine hem de risk tercihlerine uygun yatırım alternatifleri sunarak ürün yelpazemizi daha da genişletmeyi sürdüreceğiz."