Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapımı tamamlanan bir milyon 260 bin metrekarelik toplam alanda bir milyon metrekare yeşil alanıyla dikkat çeken Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında hizmete girmiş ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı

Millet bahçesinde vakit geçiren vatandaşlar, bu önemli projenin Kayseri’ye değer kattığını, adeta bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni çok sevdiklerini söyleyen Feride Tunç isimli vatandaş, “Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin Kayseri için varlığı çok önemli, biz vatandaşlar olarak çocuklarımızı güvenli, sağlıklı, hijyenik gezdireceğimiz alanlar var. Bizler bu alanı çok sevdik, her gezdiğimizde her alanın özelliğini keşfetmeye çalışıyoruz. Yapılan binalar da merak uyandırıyor, bittiği zaman neler olacağını merak ediyoruz. Çocuklarımızla gelebileceğimiz bir yer.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı