GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-09-2022 10:47   Güncelleme : 07-09-2022 10:55

HİLVAN BAŞKAN BEYAZGÜL’ÜN HİZMETLERİYLE ŞAHLANIYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmalarla halkın takdirini kazanan Başkan Beyazgül ilçede protokol

HİLVAN BAŞKAN BEYAZGÜL’ÜN HİZMETLERİYLE ŞAHLANIYOR

üyeleriyle birlikte toplu sünnet şölenine katıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile birlikte Hilvan ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ile Hilvan Belediyesi tarafından yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldılar.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Hilvan Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Beyazgül ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ilçede sürdürülen ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Bayuk, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,  Kaymakam Coşkun Doğan, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cİdir,  Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve muhtarlarla yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirdi.

Şanlıurfa’da 13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Hilvan ilçesine kazandırılan içerisinde kütüphanesi, sosyal donatıları ve 12.000 m² toplam proje alanı ile Hilvan Kent Parkı’nı da inceleyerek çok yakında açılacak kent parkının Hilvan’a hayırlı olmasını diledi.

Üreten, gelişen ve büyüyen Şanlıurfa hedefi ile yatırım ve projeleri bir bir Şanlıurfa’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve protokol üyeleri saha incelemeleri de gerçekleştirerek ilçede yapımı devam eden lisanslı depoculuk faaliyetleri ile Hilvan Belediyesi tarafından yapımı devam eden 400 kişilik tekstil fabrikasını da inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Hilvan'ın tüm ihtiyaçlarını planlayan ve en uygun çözümleri üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü 5.000 m² alan üzerine kurulacak itfaiye alanını da inceleyen Başkan Beyazgül, ilçelerimizin neye ihtiyacı olduğunu biliyor çalışmalarımızı ve projelerimizi bu şekilde belirliyoruz dedi. Başkan Beyazgül ve kent protokolü son olarak Hilvan ilçesinde düzenlenen toplu sünnet şölenine katılarak çocuklarla yakından ilgilendi.

Ziyaret ve incelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,“Hilvan ilçemiz hizmetlerin en güzeline layıktır” diyerek ilçede yapımı tamamlanan hizmetlerin Hilvan halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ve Hilvan Belediyesi’nin yapmış olduğu yerinde gördük ve inceledik. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan ve gençlerimizin hizmetine sunduğumuz Hilvan Kütüphanesi ilçede büyük bir ihtiyacı da karşılamış oldu. Hemen yanında inşa ettiğimiz ve tamamlanma aşamasına gelen 12 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Hilvan Kent Parkı’nı da çok yakında hizmete sunuyoruz. Hilvan ilçemizin ihtiyaçları dâhilinde çalışmalar yapılıyor.  

ibrahim uyguribrahim uygur