Zorlu kış koşullarının giderek kendini daha fazla göstermeye başladığı, yağmurun hayatımızı zorlaştırdığı ve kar haberlerinin başladığı şu günlerde suya ve toza dayanıklılığı IP68 sertifikası ile belgelenmiş vivo V29 5G ile açık alanlarda da sevdiklerinizle kesintisiz iletişimde kalabilir, en güzel kış manzaralarını çektiğiniz fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştirebilirsiniz.

Ocak ayı ile birlikte kış kendini daha yoğun hissettirmeye başladı. Soğuk hava koşullarında açık alanlarda kullanım, gündelik hayatımızın vazgeçilmezi olan cep telefonları için zaman zaman tehlike oluşturabiliyor. Yağmurlu veya karlı havada açık havada telefonla konuşurken, fotoğraf veya video çekerken batarya ve hoparlör girişlerinden girebilecek su damlacıklarının telefona zarar verme ihtimali kullanıcıları korkutabiliyor. Bu nedenle telefon satın alırken cihazın suya dayanıklılığı tüketiciler için önemli tercih kriter haline geliyor. vivo, orta segment akıllı telefonlara amiral gemisi özelliklerini getiren V29 5G modeli ile tüketicilere suya ve toza dayanıklılığını IP68 sertifikasıyla belgelemiş güçlü ve kaliteli bir telefon sunuyor.

Su ve toza karşı güçlü koruma: IP68 sertifikası nedir?

IP68 sertifikası, cihazın toza ve suya karşı ne kadar dayanıklı olduğunu gösteren bir belge. IP68 sertifikasındaki “6” rakamı cihazın kum ve kir dahil küçük toz parçacıklarına dayanabileceğini; “8” rakamı da doğrudan suya düşse bile, suyun derinliği 1,5 metreyi aşmadığı sürece telefonun 30 dakika boyunca hiçbir zarar görmeden çalışabilecek dayanıklılığa sahip olduğunu gösteriyor. Böylece V29 5G kullanıcıları zorlu hava şartlarında, yoğun yağmur ya da kar altında kalmanız halinde bile, sevdiklerinizle iletişimi telefonunuza bir zarar gelmesinden endişe duymaksızın güvenle kullanabilir, kışın tadını çıkarabilirsiniz.

Gelişmiş 50 MP OIS ultra algılama kamerası ile unutulmaz anlarınızı yakalayın

V29 5G'nin gelişmiş 50 MP OIS Ultra Algılama Kamerası yoğun yağmur altında ıslanma, kar suyuna maruz kalma veya suya düşme gibi durumları sorun olmaktan çıkarıyor. Böylece V29 5G ile zorlu hava koşullarında bile mükemmel fotoğraf ve video çekimleri yaparak her anınızı güvenle ölümsüzleştirebilir, en güzel kış manzaralarını hiçbir endişe duymadan yakalayabilirsiniz.

vivo hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, benzersiz yaratıcılığı sayesinde kullanıcılara giderek daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunuyor. vivo toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay ve Xi'an’daki Ar-Ge merkezleri ile vivo; 5G, yapay zeka, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık ve görüntüleme gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı