Kayseri Büyükşehir Belediyesi, metropol ilçe belediyeleriyle birlikte Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile belediyelerde çalışan kadrolu işçilerin toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, kadrolu işçilerin toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başladıklarını ifade ederek, “Burada kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi ile ilgili ilk görüşmede belediyelerimizle beraber bir aradayız.” diye konuştu.

Belediye çalışanlarına teşekkür eden ve hep beraber hizmet ürettiklerini kaydeden Öztürk, “Çalışmalarımızda kurumlarımızın hizmetlerine destek veren katkı veren bütün işçi personeli arkadaşlarımıza, başkanlarımız adına teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de Kayseri belediyeciliğinin hiçbir zaman için çalışanları mağdur etmediğini kaydederek Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımız ile Kayseri Büyükşehir Belediyemiz, Melikgazi, Kocasinan, Talas belediyelerimizde kadrolu olarak çalışan arkadaşlarımızın 16’ncı dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerini başlatıyoruz. Her zaman bir orta nokta bulundu, anlaşma sağlandı.”

Hibya Haber Ajansı