Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

 

Gazeteciler; toplumun nabzını tutan, taleplerini dile getiren, engin birikimleri ve öngörüleriyle bizleri aydınlatan, belediyecilik hizmetlerimizi halkımıza ulaştırmada bizlere destek ve yardımcı olan çok önemli bir görev üstlenmektedir.

 

Doğru ve tarafsız bakışları, her bir haberle farklı düşüncelerin kapılarını aralamaları, zorlu koşullarda bile toplumu bilgilendirmek ve aydınlatmak için büyük fedakârlıklarda bulunmaları, gazetecileri takdir etmemize vesile olan önemli hasletlerdir. Toplum vicdanının sesi olan gazeteciler, kamusal hizmetlerin doğru, yerinde ve verimli sunulmasının sağlanmasında da önemli bir rol üstlenmektedir.

 

Doğrudan halka temas eden belediyecilik hizmetlerimizin şeffaf bir şekilde kamuoyuna sunulmasında, gazetecilerin değerli katkılarına her zaman büyük önem verdiğimizi belirterek, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

 

Yine bu vesile ile aradan geçen bir yılda hayatını kaybeden gazeteci dostlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, ailelerine ve tüm basın camiasına sabırlar diliyorum.