Hırsızlar Şanlıurfalıların Kabusu Olmaya Devam Ediyor.

Şanlıurfa’da madde bağımlıları ve hırsızların meskeni haline gelen metruk yapılar vatandaşların can güvenliğini ve mal güvenliğini tehlikeye sokuyor. 

Vatandaşların can güvenliğini ve mal güvenliğini tehlikeye sokan madde bağımlıları ve hırsızlardan yana yaka silkeleyen vatandaşlar, Büyükşehir ve İlçe Belediye başkanına tepki göstererek tepki gösterdi.

Madde bağımlılarının ve hırsızlarının bir durağı’ da TV63 Yönetim Kurulu Başkanı gazeteci Mustafa Çiçek’in evi oldu.

 Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesi Yakubiye Mahallesinde ikamet eden gazeteci Mustafa Çiçek’in evine sabahın erken saatlerinde hırsızlar dadandı. Hırsızlar, aile fertlerine ait olan 3 cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı.

 Her gün Eyübiye, Yakubiye, Sancaktar, Atatürk, Onikiler ve Şanlıurfa’nın farklı mahallerinde onlarca hırsızlık vakaları ile karşı karşıya gelen mahalle sakinleri duruma isyan etti.

Bugün yaşadığı talihsiz olay ile ilgili açıklama yapan gazeteci Mustafa Çiçek, yetkililere şu sözlerle seslendi:

Gazeteci Çiçek, bugün sabahın erken saatlerinde üzücü bir olay başımıza geldi. Olay neticesinde aile bireylerine ait 3 tane cep telefonu çalındı. Burada önemli olan cep telefonları değildir. Önemli olan madde bağımlılarının meskeni haline gelmiş metruk binaların bir an önce yıkılmasıdır. Özellikle Büyükşehir Belediyesi son 4-5 ayda sosyal kültür faaliyetleri adı altında çeşitli konserler düzenlemek yerine toplumun kanayan yaralarını parmak basmaları daha elzemdir.’’ Şeklinde konuştu.