Global MD Portföy Genel Müdürü Barış Subasar, “Piyasa koşullarına göre dinamik bir şekilde yönettiğimiz fonlarımızın, önümüzdeki dönemlerde de yatırımcılarını memnun etmeleri için çalışmaya devam edeceğiz. Göstermiş olduğumuz başarılı performans nedeniyle tüm Global MD Portföy ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yüksek hizmet standartlarıyla sermaye piyasalarının gelişimine katkıda bulunan Global Menkul Değerler’in yüzde 100 iştiraki Global MD Portföy, 2023 yılını iki ayrı fon ile getiri lideri olarak tamamladı.

TEFAS verilerine göre Global MD Portföy Birinci Hisse Senedi Fonu EC2 2023 yılında yüzde 106,34 getirisi ile tüm hisse yoğun fonlar arasında getiride ilk sırada yer aldı. Global MD Portföy Katılım Fonu GKF de 2023 yılında yüzde 83,58 getirisi ile tüm katılım fonları arasında getiri lideri oldu.

‘Yatırımcıları memnun etmek için çalışmalara devam edeceğiz’

Deneyimli kadroları ve yenilikçi yaklaşımları ile yönettikleri fonları sermaye piyasalarında yatırıma yönlendirdiklerini anlatan Global MD Portföy Genel Müdürü Barış Subasar, “EC2 fonumuzun yüzde 106,34’lük getirisinde 2023 yılı için banka ve holding sektörüne ağırlık vermemiz etkili olurken; GKF’de ise havacılık, gıda, perakende ve sağlık sektörlerinin ön planda olması yüzde 83,58’lik getiriye öncülük etti. Piyasa koşullarına göre dinamik bir şekilde yönettiğimiz fonlarımızın, önümüzdeki dönemlerde de yatırımcılarını memnun etmeleri için çalışmaya devam edeceğiz. Göstermiş olduğumuz başarılı performans nedeniyle tüm Global MD Portföy ekibine teşekkür ediyorum. Onların başarılı çalışmaları, doğru analizleri sayesinde bu iki fonda yılı getiride lider olarak tamamladık” dedi.

Hibya Haber Ajansı