Dünyanın önde gelen siber güvenlik şirketlerinden Trend Micro; Türkiye, Kafkasya, Orta Asya, Moğolistan, Yunanistan, Kıbrıs, Malta, Ukrayna ve Moldova’dan oluşan Avrasya bölgesinde güçlü büyümesini sürdürüyor. Trend Micro, bu doğrultuda son dönemde bölgede önemli görevler üstlenen ve birçok başarıya imza atan Türk çalışanların görev kapsamını genişletmeye ve üst düzey yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 

Hasan Gültekin Avrasya Bölgesi Yönetici Direktörü olarak atandı

Uzun yıllara dayanan sektörel deneyimi ve liderlik vasıflarıyla öne çıkan Hasan Gültekin, Trend Micro’nun Avrasya Bölgesi Yönetici Direktörü olarak atandı. Trend Micro’da görev yaptığı süre boyunca birçok başarıya imza atan Gültekin, şirketin bölgedeki büyüme hedeflerine odaklanacak.

Burçin Olgaç Avrasya bölgesi Teknik Lideri olarak görev yapacak

Siber güvenlik alanındaki teknik bilgisi ve deneyimiyle öne çıkan Burçin Olgaç, Avrasya Bölgesi Teknik Lideri olarak atandı. Trend Micro, Burçin Olgaç liderliğinde bölge genelindeki teknik operasyonlarını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor. 

Emirhan Aşçı Avrasya Bölgesi Genel Sektör Satış Müdürü oldu

Avrasya Bölgesi Genel Sektör Satış Müdür olarak atanan Emirhan Aşçı, satış ve pazarlama alanındaki uzmanlığını Türkiye’nin yanı sıra Avrasya bölgesinde yer alan diğer ülkelere de taşıyacak. Trend Micro, Emirhan Aşçı liderliğindeki ekibiyle bölgedeki müşteri ilişkilerini daha da güçlendirmeyi ve pazar payını artırmayı hedefliyor.

Dilek Kurt 1 yıldır yürüttüğü Avrasya Bölgesi Pazarlama Müdürü görevine ilaveten Avrasya, Orta Doğu ve Afrika Servis Çözümleri Pazarlama Müdürü olarak atandı

Trend Micro, son dönemde servis çözümleri pazarlamasına stratejik olarak daha fazla öncelik veriyor. Bu alana daha fazla odaklanmayı amaçlayan şirket yeni bir pozisyon oluşturdu. Bu doğrultuda uluslararası deneyimi ve stratejik pazarlama yetenekleriyle Türkiye’de birçok başarıya imza atan Dilek Kurt, Avrasya Bölgesi Pazarlama Müdürlüğü görevine ek olarak Avrasya, Orta Doğu, Afrika Servis Pazarlama Müdürlüğü görevini de üstlendi. 

Bölgesel büyüme stratejisi kapsamında yapılan bu atamalarla Trend Micro, bölgedeki varlığını güçlendirmeyi ve müşteri memnuniyetini daha da artırmayı planlıyor.

Hibya Haber Ajansı