Yenilikçi geçiş kontrol çözümleri sunarak iş yerleri ve kurumların güvenliğini bir adım öteye taşıyan teknoloji şirketi Armongate’in tüm stratejik iletişim çalışmaları PİAR İletişim tarafından yürütülecek.

Armongate, geliştirdikleri mobil uyumlu ve bulut tabanlı merkezi geçiş kontrol sistemleri ile işyerlerinde ve kurumlarda bütün giriş-çıkışların tek bir merkezden kolayca kontrol edilmesini sağlıyor. Dijital anahtar ile kimlik bilgisi veya biyometrik veri paylaşma gereksinimi olmadan, kullanıcılar cep telefonları ve akıllı saatleri ile hızlı ve güvenli bir şekilde kapılardan geçebiliyor. Donanım ve yazılımları tamamen yerli üretim olan Armongate, bulut tabanlı geliştirilmiş modern, kullanıcı dostu mobil ve web uygulamaları ile güvenli erişim kontrolüne yeni nesil bir yaklaşım getiriyor. 

PİAR İletişim, Armongate için stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında geniş bir hizmet yelpazesi sunacak. Marka iletişimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, dijital PR, bayi iletişimi ve etkinlik yönetimi konularında kapsamlı destek sağlayarak Armongate’in iletişim stratejilerine güç kazandıracak.

Hibya Haber Ajansı