Programda, kentte görev yapan yaygın ve yerel basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptıkları çalışmaları birebir kamuoyuyla paylaşan basın mensuplarına teşekkür ederek, şehrine sevdalı gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kayseri’nin, büyükşehirlerin konforunu yaşatan bir şehir olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, “Kayseri’miz büyükşehirlerin konforunu yaşatan, büyükşehirlerin sıkıntısını en az yaşatan, hepimizin sahipleneceği, gurur duyacağı, yaşamaktan keyif alacağı bir güzel şehir. Bu anlayış içerisinde bizlere katkı sunan siz kardeşlerimize, dostlarımıza teşekkür ederken, bizler de 16 ilçe belediye başkanı kardeşimizle el ele vermek suretiyle, kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum teşkilatlarımızla, odalarımızla dayanışma içerisinde, vatandaşlarımızın önerilerini önemseyerek, ‘biz yaptık oldu bitti’ mantığından öte ‘sizler istediniz, bizler de sizlere layık olmaya çalıştık’ anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gün içerisinde yoğun bir tempo içerisinde günümüzü kutlamaya çalıştık. Burada değineceğimiz tek nokta birlik ve beraberliğin, bütünlüğün sağlanması konusunda hem fikir olduğumuzdur. Meslektaşlarımız açısından bu günün önemi çok büyük. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı