İş dünyasında başarılı kariyer yolculuğuyla tanınan Serdar Yokuş, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Bölümünden mezun olduktan sonra iş yaşamına, Empa’da Satış Mühendisi olarak adım attı.

Teknoloji ve bilişim sektörlerinde yetkinleşti

Yıllar içinde Intertech’te Sistem ve Network Uzmanı, Vestel’de Sistem ve Network Mühendisi, Vestelnet’te BT Müdürü, Lucent Technologies’de Çözüm Danışmanı ve Teknoloji Müdürü, Intrakets’te Satış Geliştirme Müdürü olarak çalışan Serdar Yokuş, Alcatel – Lucent Türkiye’de Grup Satış Müdürü ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Datateknik’te Satış Direktörü olarak görev yaptı.

2011- 2018 yılları arasında Huawei Türkiye’de Satış Direktörü ve sonrasında Huawei Enterprise Ülke Müdürü olarak çalışan Serdar Yokuş, 2018-2019 arasında Biznet Bilişim Genel Müdürlüğü görevinin ardından Huawei Enterprise’da önceki görevine geri dönerek 1.5 yıl çalıştıktan sonra 3.5 yıl Citrix Ülke Müdürlüğü yaptı.

Sektörde teknoloji alanındaki donanımı ve liderlik yetenekleriyle bilinen Serdar Yokuş, 30 yıla uzanan kariyerine bundan sonra DTG Ticari İş Grubu Başkanı ve DT Cloud Genel Müdürü olarak devam edecek. Serdar Yokuş, Grup şirketlerinin ticari yapılanmasında ve geliştirilmesinde yer alırken, asıl odak noktasında DT Cloud’ın bulut bilişim pazarında en güçlü oyuncu olarak konumlanmasını sağlamak yer alacak.

Hibya Haber Ajansı