Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci, XDEFI ile yaptığı partnerlikle kullanıcılarına DeFi ve Web3’ün kapılarını ardına kadar açıyor. XDeFi wallet sayesinde artık kullanıcılar Uniswap ve Pancakeswap gibi borsalara sorunsuz bir biçimde geçiş yapabilecek. Bitci, Türkiye kripto endüstrisinde bir ilki gerçekleştirerek ana sayfasına XDEFI Cüzdanı’nın kurulum bağlantısını ekledi ve kullanıcılarının Web3 dünyasına erişimi kolaylaştırdı.

XDEFI Cüzdanı’nın kullanımı ile Bitci kullanıcılarının 200’den fazla blockchain’deki tüm merkeziyetsiz uygulamalara erişmesini sağlıyor. Ayrıca sınırlı bir süre zarfında Bitci anasayfasındaki yönlendirmeden XDEFI Cüzdanı’nı kuran tüm Bitci kullanıcıları $XDEFI token’larında özel bir airdrop alabilecek.

XDEFI aynı zamanda Bitci Chain ve BitciCoin’i de kendi cüzdanlarına entregre etti. Bitci kullanıcıları, Bitcicoinlerini artık XDEFI cüzdanlarında saklayabilecek.

XDEFI Cüzdan CEO’su Emile Dubié, “Cüzdan ve takas sistemlerimizi küresel kullanıcı tabanına getirmek için Bitci ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinden gurur duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu ilişkiyi derinleştirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün ise “Bitci olarak kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunmak adına sürekli çalışıyoruz. Kullanıcıların giderek daha fazla on-chain işlem yaptığını görüyoruz. DeFi ve Web3’ün tam potansiyelini kullanıcılarımıza sunmak için XDEFI ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz.” dedi. 

Hibya Haber Ajansı