Antalya kampını tamamlayarak şehre dönen Karaköprü Belediyespor, sezon 2. Yarısı için kendi tesislerinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Besin durmuş, Şanlıurfa ve Antalya’daki kampı değerlendirdi.

 

2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup namağlup mücadele eden Karaköprü Belediyespor, dün öğlen saatlerinde kendi tesislerinde bir araya geldi. Sezon 2. Yarısı için kendi tesislerindeki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Günün antrenmanı yaklaşık iki saat sürdü. 

Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibinin tüm futbolcularla birebir ilgilendiği antrenmanda futbolcuların yüksek performans sergilediği gözlenirken, Kampın 2 etabı 1 hafta devam edeceği belirterek haftaya Fatsa Belediyespor hazırlıklarına başlayacak.

 

Durmuş Antalya kampının olumlu geçtiğini ve kaldığımız yerden devam edeceğini dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “Devre arası 11-12 Günlük Antalya kampı bizim için çok olumlu geçti. Hergün iki antrenman yaptık. Arada bir dinledik 2 tane hazırlık maçı yaptık. Antrenmana katılımız çok fazla oldu. Burada önemli olan buydu. Bir oyuncumuz aramızdan ayrıldı. Nuri Terliksiz aramıza katıldı. Daha öncede dile getirmiştim. Çok oyuncu içeriye sokmak istemiyoruz. İstikrarımız var ve bunu devam ettirmek istiyoruz. 11 günlük Antalya kampı 2 hazırlık maçı sonunda 3 gün izin verdik. 3 günlük iznin ardından bugün kampın 2 etabını Urfa’da başlattık. Hafta sonuna kadar çalışıp 2 yarının ilk maçı olan Fatsa Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.” Dedi. 

 

Karaköprü Belediyespor Sezonun 2. Yarısının ilk maçını kendi seyircisi önünde 21 Ocak 2024 Pazar günü Saat 13.00’da Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Karaköprü Belediyespor 38 Puan ile 1. Sırada yer alırken Fatsa Belediyespor ise 24 puan ile 6. Sırada yer alıyor.