Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Olağan Üstü Kongresi Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında yapıldı. Kongreye İlçe delegeleri CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Budak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, İl Kadın Kolları Yöneticileri ile İl ve İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri katıldı.

 

Kongreye katılan Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe delegeleri tek liste halinde gidilen Olağan Üstü Kongrede oylarını kullandılar. Oylamanın ardından akşam saat 17.00’de sandıklar açıldı.

Yapılan sayımda delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alan Av. İbrahim Halil Alagöz, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanlığına seçildi.

 

Kongrenin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün birlik ve berberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçemizin Olağan Üstü Kongresini gerçekleştirdik. Kongremize delegelerimiz ve Partililerimiz büyük ilgi gösterdiler. 

Delegelerimizin oy çoğunluğunu alarak Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım yeniden göreve seçildik.

 

Ben ve Yönetim Kurul Üyesi arkadaşlarım Partimizin bayrağını Şanlıurfa İlimizde ve Haliliye İlçemizde en üst seviyeye çıkarmak için geçmişte olduğu gibi bugünde elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir Genel seçim var. 2023 yılında yapılacak olan Genel seçimlerde Partimizin başarısı için bugünden itibaren gece gündüz demeden çalışmalarımıza başlayacağız. 

Bugün yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Olağan Üstü Kongremize katılan Parti yetkililerimize, delegelerimize ve tüm Partililerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bugün yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Olağan Üstü Kongresi sonucunda Yönetim Kurulu şöyle oluştu.

 

ASİL ÜYELER

Başkan İbrahim Halil Alagöz

Fırat Akaslan

Aziz Akkuş

Faruk Alioğlu

Avni Asoğlu

Ahmet Doğan

Cuma Doğru

Yasin Elden

Sedat Güler

Mahmut Kılıç

Cemal Divane

İbrahim Halil Polat

Zeliha Özel

İbrahim Halil Özkurt

Filiz Yaşlı

Halil Yıldırım

Sait Yıldız

 

YEDEK ÜYELER

Fatih Yetim

Mustafa Dörtkardeş

Sait Kılıç

Halil Çiftçi

Oğuzhan Cambaz

Orhan Önen

M.Emin Akdeniz

Müzeyyen Çamlıoğlu

Cumali Durmuş

Recep Çiftçi

Hakan Çepik

Mehmet Emin Demir

Ali Bayramoğlu

Gülsüm Akça

Mehmet Fırat

Fatoş Karakeçili