ABD Başkanı Biden, daha fazla borçluya, özelikle de çalışan ve orta sınıf ailelere nefes alma fırsatı vermek için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini belirterek, “SAVE planımız aracılığıyla öğrenci borcunun hafifletilmesi, özellikle devlet üniversitesinden borç alanlara, düşük gelirli borçlulara ve kredilerini geri ödemekte zorlananlara yardımcı olacaktır.” ifadesini kullandı.
Hibya Haber AjansıBiden: “Orta sınıf ailelere nefes alma fırsatı vermek için mücadeleden vazgeçmeyeceğim”
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, daha fazla borçluya, özelikle de çalışan ve orta sınıf ailelere nefes alma fırsatı vermek için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini bildirdi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
