Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için başsağlığı diledi.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, pençe-Kilit harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü pkk mensuplarının kalleş saldırısı sonucu şehit olan askerler için başsağlığı diledi.

 

Şanlıurfa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz, şehit askerler için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.Yavuz, şunları söyledi: "Pençe harekât bölgesinde bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine başsağlığı diliyorum.

 

Çatışmada yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Kahraman Şehitlerimizin kanı bugüne kadar yerde kalmadı kalmayacaktır Türkiye Silahlı Kuvvetlerimizin Kahramanların gayretiyle, son terörist de etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelesi devam edecektir. Milletimizin başı sağolsun"

 

Şanlıurfa şehit aileleri biz devletimize güveniyoruz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır, devletimiz bu hainlerin kökünü kazıyacaktır şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dediler.