Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Kocasinan ilçesine bağlı Şeker Mahallesi’nde devam eden altyapı faaliyetlerini yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, ilk olarak bölgedeki esnaflarla bir araya geldi, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Büyükkılıç daha sonra KASKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını inceleyerek, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan’dan bilgi aldı.

Yaklaşık 6 milyon TL yatırım maliyeti ile bölgenin kanalizasyon ile ilgili daha sağlıklı ve kaliteli bir yapıya kavuşacağının altını çizen Başkan Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada, “Öncelikle şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaralılarımıza, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Acılı ailelerimize sabır diliyorum.” dedi.

KASKİ’nin yaptığı altyapı çalışmalarının son hızla devam ettiğini vurgulayan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada 546 konutun olduğu Şeker TOKİ’de altyapı ile ilgili çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Yaklaşık 6 milyonluk bir yatırım yapmak suretiyle buranın kanalizasyon sıkıntısını gidermek, günün koşullarına uygun hale getirmek ve bize yakışan bir anlayış içerisinde inşallah iyileştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

Hibya Haber Ajansı