KidZania İstanbul, yarıyıl tatiline giren öğrencileri 20 Ocak Cumartesi günü düzenleyeceği büyük bir “Karne Partisi” ile karşılıyor. Yarıyıl tatili boyunca kapıları tam gün sınırsız eğlence için açık olacak KidZania İstanbul, çocukları eğlenirken öğrenmeye teşvik eden etkinliklerle dolu bir sömestir programı sunuyor.

Çocukların hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri Türkiye’nin tek çocuk şehri KidZania İstanbul, 20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında sömestir dönemi boyunca da çocukları unutulmaz deneyimlerle buluşturarak, onlara eğlenceli bir tatil sunuyor. Bu sömestir tatilinde çocuklar, 67 farklı aktivite alanı ve 120’den fazla meslek seçeneği ile gerçek bir şehir olan KidZania İstanbul’un bankası, hastanesi, süpermarketi, laboratuvarı, tiyatrosu, üniversitesi, itfaiyesi, deprem simülasyon merkezi, stadyumu, sokakları, fabrikaları ve atölyeleri ile gerçek hayatta yetişkinlerin yaptığı meslekleri rol yaparak deneyimleyebilir, kendi kararlarını verebilir, yaratıcılıklarını kullanabilir ve para kazanabilirler.

Şehir meydanında şenlik var

Tatil boyunca her gün Karne Partisi şehir meydanında gerçekleşecek ve ziyaretçiler tatilin tadına dans, sokak oyunları ve birbirinden eğlenceli kutlamalarla dolu bir atmosferde varacaklar. KidZania İstanbul’un renkli dünyasında kendi becerilerini geliştirme şansı bulacaklar.

Drama etkinlikleriyle yaratıcılıkları gelişecek

KidZania İstanbul’da eğlence, 20 Ocak ile 4 Şubat arasındaki sömestir tatili boyunca ziyaretçilerine yönelik birbirinden zengin etkinlikler sunacak. Şehir meydanında düzenlenen Karne Partisi’nin yanı sıra, dans ve sokak oyunları devam edecek. Erbulak Evi'den sanatçı Özden Özgürdal ile Büyükler ve Küçükler El Ele Drama etkinliği her gün 15.00’de hem küçükleri hem de büyükleri bir araya getirerek keyifli anlar yaşatacak. Sömestir boyunca, 3D Kalem Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve Keçe Çanta Yapım Atölyesi gibi birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelerle ziyaretçiler, hayal güçlerini kullanarak el becerilerini geliştirecekler.

KidZania ziyaretinin doya doya tadına varabilmek için gelmeden önce plan yapın

Ebeveynler, KidZania İstanbul’un web sitesinden aktivitelerin hangi yaş aralıklarına uygun olduğunu görebilir, şehir haritasını inceleyebilirsiniz. Ayrıca siteden bilet alma ve özel teklifleri inceleme fırsatları ile çocuklar KidZania’daki zamanı en iyi şekilde değerlendirme imkanına sahip oluyorlar. Rahat ayakkabılar, hafif giysilerle KidZania aktiviteleri keyifli hale getiriyor. Ayrıca, KidZania İstanbul’un girişinde kişisel eşyaların bırakılabileceği emanet dolapları bulunuyor. KidZania İstanbul, 7 yaş ve üstü çocukların kendi başlarına keşfedebilecekleri tüm gün sınırsız eğlenceli bir dünya sunuyor. 5 yaş itibariyle çocuklara KidZania deneyimine eşlik edecek KidZitter hizmeti sayesinde, ebeveynler çocuklarını şehirde güvenle bırakabiliyor. Ebeveynler, otopark girişinde kendilerine verilen kartla, KidZania'ya giriş yaptıklarında danışmada işlem yaptırarak ücretsiz otopark hizmetinden de faydalanabiliyor.

Gizemli ve sürpriz etkinlikler çocukları bekliyor

KidZania İstanbul, çocukların hayal güçlerini zorlayacak, eğlencenin ve öğrenmenin sınırlarını aşacak yeni ve sürpriz aktivitelerle dolu. KidZania İstanbul, bu sömestir gizemli maceralara atılmaya, yeni aktiviteler keşfetmeye ve unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor. KidZania İstanbul’da her gün bir sürpriz, her an bir heyecan çocukları bekliyor.

Hibya Haber Ajansı