Türkiye’nin önemli hızlı tüketim şirketlerindeki tecrübesinin ardından 2011 yılında L’Oréal Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü’ne Kıdemli Kilit Müşteri Yöneticisi olarak katılan Murat Başar, 2015 yılında Kanal Satış Müdürü ve Temmuz 2021'de Satış Direktörü görevini üstlendi. Başar, 1 Ocak 2024 itibarıyla L’Oréal Türkiye Kurumsal E-Ticaret Direktörü olarak atandı. L’Oréal Türkiye Tüketici Ürünleri Bölümü olağanüstü dönüşümünde kritik bir rol oynayan Başar, O+O dönüşümü ve e-ticaretin hızlandırılması alanlarına odaklanarak geleceğe hazır bir organizasyon oluşturmak için eğitimler, yeniden yapılanma ve yakın koçluk yoluyla ekibinin dönüşümünde büyük katkı sağladı. Murat Başar liderliğinde bölüm, müşteri memnuniyet anketi Advantage’da genel pazar anketinde üçüncülüğü ve yine genel e-ticaret raporunda ise birinciliği elde etti.

Murat Başar, insan odaklı liderliği, stratejik bakış açısı, güçlü ilişkilerinin yanı sıra ekip geliştirme, modern müşteri yönetimi alanlardaki uzmanlığıyla e-ticarette ülkenin ve grubun en iyilerinden olmayı devam ettirmeyi ve L’Oréal Türkiye’nin e-ticaret alanına değerli katkılar sağlamayı hedefliyor.

L'Oréal Grup Hakkında

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi L’Oréal Grup, 100 yılı aşkın süredir kendisini tek bir amaca adamıştır: dünya çapındaki tüketicilerinin güzellikle ilgili ihtiyaçlarını yerine getirmek. Varoluş amacı olan dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratmak; L’Oréal Grup’un güzelliğe yaklaşımını kapsayıcı, etik, cömert, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğe bağlı olarak tanımlar. L’Oréal Grup, 36 uluslararası markadan oluşan geniş portföyü ve ‘Gelecek için L’Oréal’ programındaki iddialı sürdürülebilirlik taahhütleriyle herkese kalite, etkinlik, güvenlik, samimiyet ve sorumluluk açısından en iyisini sunmak için çalışır. 4.000’den fazla bilim insanı ve 5.500 teknoloji uzmanından oluşan özel bir araştırma ve inovasyon ekibiyle hareket eden L’Oréal Grup, Tekno-Güzellik güç merkezi olmaya odaklanırken, güzelliğin geleceğini yaratmaktadır.

Daha fazla bilgi için https://www.loreal.com/en/mediaroom/

 

Hibya Haber Ajansı