ICE, saniyede milyonlarca işlem gerçekleştirebilen yüksek performanslı, çok parçacıklı ve çok bölümlü bir blok zinciri olan Ice Open Network (ION)’a güç veren tokendir.

Bu sayede, kullanıcılar 19 Ocak saat 13.00 (TSİ) itibarıyla ICE/USDT spot çifti üzerinden USDT karşılığında ICE alıp satabilecek. ICE yatırma işlemleri bugün saat  13.00 (TSİ) itibarıyla açılacak.

Bu duyuru 8 Ocak’ta JTO ve BONK’un OKX’in spot piyasasında listelenmesinin ardından geldi. OKX, geçtiğimiz günlerde bir yenilik daha yaptı ve Copy Trade aracını daha da güçlendirmek amacıyla, kullanıcıların en iyi performansa sahip lider traderların stratejilerini kopyalamasına ve onları 160’tan fazla spot çiftinde gerçek zamanlı olarak gerçekleştirmesine imkân sağlayan Spot Copy Trade  özelliğini hizmete sundu.

OKX Hakkında

OKX, sektörde öncü rol oynayan bir küresel kripto borsası ve yenilikçi bir Web3 teknoloji şirketidir. Küresel çapta 50 milyonu aşkın kullanıcının güvenle işlem yaptığı OKX, dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar tarafından en hızlı ve en güvenilir kripto uygulamalarından biri olarak tanınıyor. 

İngiltere Premier Ligi şampiyonu Manchester City FC, McLaren Formula 1, olimpiyat madalyalı Scotty James ve F1 pilotu Daniel Ricciardo gibi üst düzey ortaklıklara sahip olan OKX, taraftar odaklı yeni iş birliği fırsatlarıyla taraftar deneyimini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Aynı zamanda daha fazla içerik oluşturucuyu Web3’e çekmeyi hedefleyen bir girişimde yer alan OKX, Tribeca Festivali’nin de ana ortağı.

Web3 Cüzdan platformunda ise kullanıcılarına, NFT ve metaverse dünyasını keşfederken GameFi ve DeFi tokenleriyle al-sat yapabilmelerini mümkün kılan ürün ve çözümler sunuyor.

OKX ayrıca şeffaflık ve güvenlik taahhüdüne sadık kalarak her ay Rezerv Kanıtı (PoR) denetim raporlarını yayımlıyor.
 

 

Hibya Haber Ajansı