Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, Gelecek Partisi Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Emin Kancur, Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Kara ve Gelecek Partisi Hilvan İlçe Başkanı Aziz Salgın’ın da katıldığı katılım programı Eyyübiye İlçesi Keberli Kırsal mahallesinde gerçekleştirildi. 

Eyyübiye İlçesi Keberli Kırsal mahallesinde gerçekleştirilen programda Keberli Kırsal Mahallesinde yaklaşık 33 Hane ve 150 Kişilik bir katılım gerçekleştirildi. Katılım Esnasında Keberli Kırsal Mahallesi Muhtarı, Enver Karabacak, Kanaat Önderleri Recep Karabacak, Cuma Karabacak, Bahri Karabacak ve Ali Karabacak hazır bulundu.
Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, Gelecek Partisi Tüm Türkiye’de büyüdüğü gibi Şanlıurfa’da büyümeye devam ediyor. Bugün Eyyübiye İlçesi Keberli Kırsal mahallemizdeyiz. Bugün bu muhalle de partimize 33 Hane ve Yaklaşık 150 Kişilik bir katılım olmuştur. Görüldüğü gibi Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisine Teveccüh gün geçtikçe artmaktadır. Öncelikle Mahalle Muhtarımız Enver Karabacak, Kanaat Önderleri Recep Karabacak, Cuma Karabacak, Bahri Karabacak, Ali Karabacak ve Keberli Kırsal Mahallemizin tüm halkına Teveccühleri ve Katılımları için teşekkür ediyorum, dedi.