“Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri” kapsamında Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey tiyatro ekibini ilçede ağırlayan belediye, “Her Şey Bedava” isimli tiyatro gösterisi ile Esenyurtlulara kültür ve sanat dolu bir akşam yaşattı. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösterime, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

“Eminim Türkiye sizden çok şey öğrenmiştir”

Tiyatro ekibine teşekkür etmek için sahneye çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, oyunda yer alan sanatçılara çiçek verdi.

Oyunla ilgili düşüncelerini de aktaran Başkan Bozkurt; “Ne güzel ettiniz, buraya geldiniz. Biz bu oyunun ne anlatmak istediğini anladık ve üzerimize düşen mesajı aldık. Mesaj gerçekten çok güzeldi. Biz de sizin dediğiniz gibi insanlara gökdelenlerin değil, onurlu bir yaşamın yollarını açmaya çalışıyoruz. Eminim Türkiye sizden çok şey öğrenmiştir. Ülkemize kattığınız değerler için çok teşekkür ediyoruz. Saatlerce, günlerce verilen nutuklardan çok daha fazlasını iki kelime ile veriyorsunuz. Sergilediğiniz bu oyunun verdiği mesajdan hepimiz üzerimize düşeni aldık.” dedi.

Hibya Haber Ajansı