GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2023 11:30

Kablosuz Arzum OKKA, CES 2023'te tüketiciler ile buluştu

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı: "Arzum olarak bundan sonra da geliştireceğimiz inovasyonlarla Türk kahvesi sevenlere en son teknolojiye sahip ürünler sunmaya, bu ürünlerle sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz"

Kablosuz Arzum OKKA, CES 2023'te tüketiciler ile buluştu

İSTANBUL (AA) - Arzum, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2023'te (Consumer Electronic Show) yerini aldı.

Arzum açıklamasına göre, 5-8 Ocak 2023'te ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen ve 174 ülkeden birçok teknoloji şirketinin katıldığı fuarda Arzum, kablosuz enerji ile çalışan OKKA OK001 prototipini ilk kez sergiledi.

Var olan Arzum OKKA OK001 modeline kablosuz enerji aktarımı teknolojisinin uygulanmasıyla ortaya çıkan konsept üründe, yeni normları dünyaya duyuran Wireless Power Consortium (WPC) ile çalışıldı. WPC tarafından kullanıma sunulan ve herkese açık bir evrensel şarj standardı olan Qi, kablosuz elektrikli ev aletleri standardı kapsamında OKKA OK001 prototipinin de özellikleri arasında yer aldı.

Fuarda, Arzum standına uğrayan ziyaretçiler, OKKA OK001 prototipini deneyimleme fırsatının yanı sıra kendilerine ikram edilen bol köpüklü Türk kahvesinin de tadına varma şansını elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, teknoloji tasarım ve inovasyonu odağına alan bir marka olarak, teknolojiyi daha iyi kullanmanın her zaman Arzum'un önceliklerinden biri olduğunu belirtti.

Kolbaşı, teknolojiye ciddi olarak yatırım yapan ve her yıl bu yatırımları büyüterek devam ettiren bir şirket olduklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Teknolojik gelişmelerin yaşandığı ve yaşam formlarının hızla değiştiği bir dönemde, tüm sektörlerde olduğu gibi küçük ev aletlerinde de değişim sürecindeyiz. Tüketiciler hayatlarını kolaylaştıran, keyif veren ve yeni deneyimler yaşatan her türlü teknolojiye hızlıca adapte oluyor. Bu teknolojik gelişmeleri de markalardan bekliyor.

CES 2023'te ilk kez tüketicilerimizin beğenisine sunduğumuz, yeni teknolojilerle donatılan ve geleneksel Türk kahvesini fincana servis edebilen OK001 ürünümüz, tüketicimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılaması bakımından bizim son dönemdeki en büyük gurur kaynağımız. 600 yıllık Türk kahvesi mirasını tüm dünyaya yayma misyonuna sahip bir şirket olarak, bu eşsiz kültürü dünya yolculuğunda bir adım öteye taşıyacak bu tür yenilikleri çok önemsiyoruz."

Fuarda ürünlerinin gördüğü ilginin, kendilerinin ne kadar doğru yolda olduğunu gösterdiğini belirten Kolbaşı, "Arzum olarak bundan sonra da geliştireceğimiz inovasyonlarla Türk kahvesi sevenlere en son teknolojiye sahip ürünler sunmaya, bu ürünlerle sektöre öncülük etmeye devam edeceğiz. Üstün teknolojimizle ülkemizi uluslararası arenada gururla temsil etmeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

ibrahim uyguribrahim uygur