Sağlık alanında birçok başarıya imza atan, öne sürdüğü projelerle kamuoyunun dikkatini çeken Doktor Dr. Süleyman Gök, bir yandan hekimlik görevine devam ederken diğer yandan da Şanlıurfa başta olmak üzere ilçelerde sivil toplum kuruluşları ve STK’ları ziyaret etmeye devam ediyor.

Gök son olarak Ceylanpınar Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Ecevit Çelik’le bir araya gelen Dr. Süleyman Gök sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Ceylanpınar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ecevit Çelik ’makamında ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarını konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” diye yazdı.

Ceylanpınar esnafının sorunlarını bildiklerine dikkat çeken Dr. Gök “İnşallah bundan sonraki süreçte Ceylanpınar ilçemizi sık sık ziyaret edip esnaf, Başkan ve STK’larla bir araya gelemeye devam edeceğiz dedi.

Sadece sağlık alanında sunduğu hizmetlerle değil, siyasi arenada da gösterdiği performansı ile dikkatleri üzerine çeken Gök çalışmalarının sürekli olacağının altını çizdi.