Akbatı, 20 Ocak'ta başlayacak yarıyıl tatili etkinlikleriyle çocuklara özel renkli aktivitelerle dolu bir tatil programı sunmaya hazırlanıyor. Tüm çocuklar, kukla gösterisinden modern dans atölyesine; satranç, bitki dikim ve geri dönüşüm atölyesinden çocuk tiyatrosuna kadar zenginleşen etkinliklerle eğlenceli ve öğretici anlar yaşayacaklar. 

Akbatı, 2024 yarıyıl tatili boyunca çocuklara özel renkli etkinliklerle dolu bir tatil deneyimi sunuyor. Dans, tiyatro, geri dönüşüm atölyeleri ve daha fazlasıyla dolu program, çocukların hayal güçlerini geliştirmenin yanı sıra onlara unutulmaz anılar yaşatmayı hedefliyor. Akiş GYO yatırımı olan Akbatı’nın yarıyıl tatili etkinlikleri 20 Ocak’ta “Karne Hediyesi” sürprizleri ile başlayacak. Tüm çocuklar, 20-21 Ocak’taki Kukla Gösterisi ile keyifli anlar yaşayacak. Akbatı, 22-23 Ocak’ta Tolgahan Dans Okulu iş birliğiyle düzenlenecek modern dans atölyesi ile dans meraklısı çocuklara unutulmaz bir deneyim sunacak.

Satrançtan sihirbazlık gösterisine kadar birçok etkinlik 

Çocuklar, 24-25-26 Ocak’ta Vega Okulları iş birliğiyle düzenlenen geri dönüşüm atölyesinde hem eğlenecekler hem de çevre bilinci kazanacaklar. 27-28 Ocak’taki sihirbazlık gösterisiyle 7’den 77’ye tüm misafirler büyülü anlar yaşayacak. Zekâ ve stratejiyi geliştirmeye yönelik düzenlenecek satranç atölyesi, Yıldız Satranç Kulübü ile 29-30 Ocak’ta gerçekleşecek. 31 Ocak ve 1 Şubat’taki Hipp Çocuk Festivali’nde çocuklar doyasıya eğlenecek.

Tatilin son günlerinde Pastavilla Çocuk Tiyatrosu neşesi

2 Şubat’ta gerçekleşecek bitki dikim atölyesi, çocuklara doğayı sevme ve bitkilerle ilgilenme fırsatı sunacak. 3-4 Şubat’ta düzenlenecek Pastavilla Çocuk Tiyatrosu ile çocuklar tatilin son günlerinde keyifli bir tiyatro deneyimi yaşayacaklar. Dansın ritmi, tiyatro sahnelerinin büyüsü, kuklaların masalsı dünyası ve çevre bilinci kazandıran atölyelerle dolu bu program, çocukların hayal güçlerini geliştirecek ve ailelere unutulmaz anılar yaşatacak. El emeğiyle yapılmış birbirinden güzel tasarım ürünler ve çok daha fazlasını ziyaretçilerin beğenisine sunan Artisan da 13 ile 19 Ocak tarihleri arasında Akbatı’da açık olacak.

 

Hibya Haber Ajansı