ANHYT – 2023 yılında prim üretimi %100,6 oranında artışla 7,1 milyar TL’ye yükseldi.

AGYO – Fatma Kılıç tarafından 151.138 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

ARSAN – Şirketin %40 iştiraki Marzen Yapı’nın kullanacağı 19,5 milyon TL banka kredisine %40 oranında kefalet verilmesine karar verildiği açıklandı.

ATATP – Şirketin Afyonkarahisar fabrikasında yeni bir üretim hattı için Kaplamalı Ürünler Üretim Binası ve Ham Soğan Deposu inşaası ve gerekli makine teçhizat yatırımları için Bakanlık tarafından yatırım teşviki tesis edildiği açıklandı.

AVPGY – Bodrum’da Swissôtel Resort Bodrum Beach’in 580 milyon TL’ye satın alınmasına karar verildiği açıklandı.

CEMTS – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL’den 2,5 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.

CEMAS – 150.000 adet A grubu nama yazılı Işıklar Döküm Pazarlama paylarından 106.000 adedinin 106.000 TL bedelle Işıklar Holding’e satılmasına karar verildiği açıklandı.

CEMAS – 2.477.307 adet A grubu nama yazılı BND Elektrik Üretim paylarından 1.831.053 adedinin 8,1 milyon TL bedelle Işıklar Holding’e satılmasına verildiği açıklandı.

ERSU & SANEL – VBTS kapsamında şirket paylarına 16 Şubat’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

ERCB – Aydın’daki 23.111 m2 arsanın 172,4 milyon TL’ye satışının tamamlandığı açıklandı.

FONET – Sakarya il Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan 36 ay süreli SBYS Hizmet Alımı ihalesinin şirket lehine sonuçlanmadığı açıklandı.

FORMT – Cezayir’li Eniem firması ile yapılan Entegrasyon Protokolü kapsamında Doğalgazlı Isıtıcılar için üretim aşamasına geçildiği açıklandı.

ISMEN – Tuzla şubesinin açılması kapsamında yapılan başvurunun SPK tarafından onaylandığı açıklandı.

INFO – SPK tarafından verilen İDP’nin ödendiği açıklandı.

KFEIN – Google Cloud ile Partnerlik Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

KLSER – Şirketin Al – Sadaf şirketinin sermayesine %49 oranında iştirak edildiği açıklandı.

KBORU – Şirketin DSİ Kahramanmaraş tarafından gerçekleştirilen Adatepe 2. Kısım Sulama Projesi Malzeme Alımı konulu ihaleye katılarak 47,0 milyon TL bedelle birinci olduğu açıklandı.

KLNMA – Bedelli sermaye artırımından elde edilmesi beklenen fonun %10’u ile bankanın mevcut ve potansiyel kredi taleplerinin karşılanmasında, %10’u ile faaliyet ve plasmanların çeşitlendirilmesi ve artırılmasında, %70’i ile banka sermaye yapısının, sermaye yeterliliği rasyolarının güçlendirilmesinde, %10’u ile bankanın finansal gücünün ve karlılığının artırılmasında kullanılmasının planlandığı açıklandı.

KTLEV – Salih Yüksel tarafından 85.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

KGYO – Upland projesi kapsamında 195 adet bağımsız bölüm için Yapı Ruhsatları’nın alındığı açıklandı.

KLRHO – Şirketin grup şirketi Kiler Tekstil ve Biskon Yapı’nın GES tesisi için imar izni çıktığı açıklandı.

MAALT – Divan Talya Oteli'nin yeniden yapım süreci kapsamında Bakanlık tarafından verilen 615 milyon TL olan Yatırım Teşvik Belgesi’nin 1,2 milyar TL’ye revize edildiği açıklandı.

OYYAT – 108 gün vadeli 445 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

QNBFB – Yurt dışında 91 gün vadeli 25,8 milyon euro tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.

PASEU – Şirketin Köseköy lojistik merkezi sahasında bulunan kullanım alanını arttırmak için 17.906 m2 alana 71,8 milyon TL yatırım karşılığında Devlet Demiryolları ile 7yıl hizmet anlaşması imzaladığı açıklandı.

PEGYO – Cihan Bilgi tarafından 170.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

PEGYO – Salih Yüksel tarafından 2.000.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

PEGYO – Ömer Tayıncı tarafından 500.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

SNICA – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL’den 5 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

SEGYO – Laden Şile Evleri projesinin iskan sürecinin tamamlandığı açıklandı.

TCELL – Turkcell Finansaman tarafından 120 gün vadeli 250 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

UNLU – Pay geri alım sürecinin tamamlandığı açıklandı.

YGYO – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL’den 5 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı