Mutfak gereçlerinde profesyonel şeflerin tercihi Zwilling, ZUBİZU markaları arasında yerini aldı. Yeni başlayan iş birliği ile ZUBİZU’lular, Zwilling’den 29 Şubat’a kadar yapacakları tüm alışverişlerde %10 indirim ayrıcalığı kazanıyor. 

Kalitesi ve şıklığıyla mutfak ürünlerinde profesyonel şeflerin tercihi Zwilling, ZUBİZU’nun ayrıcalıklar dünyasına katıldı. Yeni başlayan iş birliğinin ilk kampanyası ile ZUBİZU’lular Zwilling mağazaları ve zwilling.com’dan 29 Şubat’a kadar yapacakları alışverişlerde %10 indirimden yararlanabilecek. Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU’nun üyelerine 500’den fazla seçkin markada sağladığı ayrıcalıklar, Zwilling’in de aralarına katılmasıyla daha da zenginleşti.

Staub, Ballarini, Miyabi, Demeyere gibi bünyesinde yer alan pek çok markayla paslanmaz çelik bıçaklardan pişirme gereçlerine, sofra ve servis ürünlerinden küçük mutfak aletlerine geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Zwilling, mutfak deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Zwilling’in ürün portföyünde mutfak ürünlerinin yanı sıra küçük ev aletleri, vakum sistemleri, kişisel bakım ürünleri gibi pek çok kategori bulunuyor. ZUBİZU’lular, yapacakları alışverişlerde Zwilling’in geniş ürün seçeneklerinden indirim fırsatıyla yararlanma şansına sahip olacaklar. Tüm ürünlerde geçerli kampanya, diğer kampanya ve indirimlerle ise birleştirilemiyor.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran deneyim ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU’dan ve Zwilling’den ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı