Sömestr tatilini unutulmaz bir deneyimle taçlandırmak isteyenleri LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE, eşsiz bir maceraya davet ediyor. Tatil boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerde çocuklar sadece eğlenmekle kalmayacak, aynı zamanda online olarak satın aldıkları biletlerde yüzde 25'e varan indirim fırsatlarından da yararlanarak eğlence dolu anların tadını çıkaracaklar.

Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE, sömestir tatili için eşsiz avantajlar sunmaya devam ediyor. Tatil boyunca online olarak satın alınan biletlerde yüzde 25'e varan indirim fırsatları ile çocuklar ve aileler unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşayacak. Her iki merkezde de düzenlenecek birbirinden özel etkinliklerle çocuklar, tatillerini eğlenceli ve öğretici bir atmosferde geçirecekler.

Sürprizlerle Dolu Miniland Etkinliği

20 Ocak ve 4 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Ninjago® Dragon’un Yükselişi temalı etkinlikle çocuklar Ninjaların gizemli dünyasını keşfedecekler. Bu heyecan verici etkinlikte çocuklar kendilerine verilecek Ninja maskeleri ile birer Ninja gibi hissedecekler.

Etkinlikte çocukları bir de sürpriz bekliyor olacak. Miniland'de düzenlenecek olan özel etkinlikte çocuklardan, buldukları her Ninjayı ve harfi ninja kartları üzerindeki kutucuklara yazmaları istenecek. Kart üzerindeki mesajları tamamlayan çocuklar sürpriz hediyelerin sahibi olacaklar. Etkinlik kapsamında çocukların ninja dünyasını daha yakından keşfetmeleri için, Ninjango için savaşmış en iyi ve en büyük savaşçı Lloyd Ninja’nın antrenmanları düzenlenecek. Tatil boyunca 12:00 – 18:00 arasında saat başı düzenlenecek antrenmanlara katılma fırsatı bulacak olan çocuklar, gerçekleştirilecek dans partisinde de doyasıya eğlenecekler.

Korsan Kılığına Bürün, Hazineyi Bul

Ziyaretçilerine okyanusların gizemli dünyasını sunan SEA LIFE, sömestirde düzenlediği Korsan Hazine Avı etkinliğiyle 6 adımda korsan çizme ve boyama tekniklerini çocuklara öğretecek. Yüz boyama etkinliğiyle çocuklar birer korsan kılığına bürünecek ve kendilerine eşlik eden korsan karakter ile eğlence dolu anlar yaşayacaklar. Merkez içerisindeki hazine avında hediye kartlarını bulan şanslı misafirler ise sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Detaylı bilgi ve biletler için:

https://www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul/en/

https://www.visitsealife.com/istanbul/

Hibya Haber Ajansı