Kurum'a STK Buluşması etkinliğinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, AK Parti Esenler Kadın Kolları Başkanı Seher Kayrak Güler, AK Parti Esenler Gençlik Kolları Başkanı Samet Eren, Ak Parti Esenler Belediyesi başkan aday adayı Ahmet Bilal Kıymaz eşlik etti.

Esenler’in kalbinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Kurum, “Benim yüreğimde; Esenler teşkilatımızla buluşmanın heyecanı hep başka olmuştur. Esenlerimize her gelişimde, buradaki eserleri, yeni hizmetleri görmek beni çok mutlu ediyor.” dedi.

Kurum, İstanbul’da değişimin derneklerle, muhtarlarla, vatandaşlarla birlikte sağlanacağını dile getirerek, “Hep birlikte İstanbulumuzu yeniden tarih sahnesindeki ihtişamlı yerine çıkaracağız, İstanbulumuzun 570 yıllık gururunu, onurunu yeniden ayağa kaldıracağız.” ifadelerini kullandı.

“Şeffaf yönetimin sesi olacağız”

İstanbul’un 5 yılda algıdan, kavgadan ve kaostan çok şey kaybettiğinin söyleyen Kurum, “İstanbul artık bunlardan dolayı yorgun bir şehir, yaralı bir şehir oldu. Biz bu kaosu, kavgayı, iletişimsizliği değil; istişareyi, uyumu ve başarıyı vaad ediyoruz. Bu noktada; devletimizle, belediyelerimizle, iş dünyamızla halkımızla; tam bir uyum içinde hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı