İSTANBUL (AA) - Logo Yazılım, çözüm geliştirme iş ortakları tarafından geliştirilen “Logo Yazılım onaylı ekosistem çözümleri” ile firmaların tüm özel ihtiyaçlarına yönelik uçtan uca çözümler sunuyor.

Logo Yazılım'dan yapılan açıklamaya göre, tüm Türkiye'de 900'den fazla iş ortağıyla geniş bir destek ağı sunan Logo Yazılım’ın ekosisteminde gerekli eğitim ve sertifikasyon sürecini tamamlayan, uyarlama araçlarını kullanarak Logo Yazılım çözümlerine entegrasyon yapabilen yetkili iş ortakları, “Logo Yazılım çözüm geliştirme iş ortağı” olarak sınıflandırılıyor.

Bu iş ortakları, Logo Yazılım ürünleriyle entegre çalışan ve Logo Yazılım güvencesiyle kullanıcıların ihtiyaçlarına özel çözümlerini "www.logo.com.tr" sitesinde yayınlama fırsatı buluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan, Logo Yazılım onaylı ekosistem çözümlerinin hem Logo Yazılım müşterilerine hem de iş ortaklarına fayda sağladığını belirterek, şunları kaydetti:

“Onaylı ekosistem çözümlerimiz ile müşterilerimize birçok farklı sektörde ve alanda uçtan uca, birbirini tamamlayan ürün ve servisler sunuyoruz. Böylece müşterilerimize faaliyetlerinde hız, kolaylık ve verimlilik sağlayarak rekabette öne geçmeleri açısından büyük katkı sağlıyoruz. İş ortaklarımız ise farklı sektörlerdeki müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çözümler geliştirerek pazarlarını genişletme fırsatı bulmuş oluyorlar. Ekosistem çözümlerimiz ile hem müşterilerimize hem iş ortaklarımıza değer üreten bir platform sağlayabiliyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”

İşletmelerin özel ihtiyaçlarına göre çeşitlenen, iş süreçlerinde verimlilik artışı ve zaman tasarrufu sağlayan Logo Yazılım onaylı ekosistem çözümleri ile sektör bağımsız, her ihtiyaca yönelik çözümler geliştirilebiliyor. Veri yedekleme, kafe ve restoran yönetimi, firmalar arası veri aktarımı, depo süreçleri yönetimi, teknik servis, e-ticaret ve pazaryeri entegrasyonu, doküman yönetimi, akaryakıt istasyonları ve perakende satış alanları gibi birçok farklı çözüm Logo Yazılım iş ortakları tarafından sunuluyor.

- Onaylı ekosistem çözümleri kapsamında sunulan yeni ürünler

Onaylı ekosistem çözümleri ailesine yeni katılan Finstant Banka Hesap Yönetimi, Gastropos Restoran Yönetimi, Narbulut Veri Yedekleme ve Payer Pazaryeri Entegrasyonu çözümleriyle, Logo Yazılım müşterilerine kendi ürünlerine entegre ve kolay ulaşılabilen bulut tabanlı çözümler sunuyor.

Yeni dönemde masraf yönetimi, online proje ve iş yönetimi, yapay zeka destekli ücret yönetimi gibi sektörel bazlı çözümlerin de ekosisteme kazandırılması planlanıyor. Bunun yanında mevcut onaylı ekosistem çözümleriyle entegrasyon çeşitliliği sağlanıp farkı pazarlara açılmak da Logo Yazılım’ın yeni dönem hedefleri arasında yer alıyor.

Logo Yazılım, çözüm geliştirme iş ortakları ailesine yeni iş ortakları kazandırarak ihtiyaca yönelik çözümler sunmaya devam edecek. Logo Yazılım tarafından onaylı ekosistem çözümleri ile gelecek dönemde bulutta çalışan ve kiralama modeliyle satılan çözümlere odaklanılarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren farklı büyüklükteki işletmeler için daha geniş ekosistem sunulması planlanıyor.

Bulutta çalışan çözümler herhangi bir donanım, kurulum ya da sistem maliyeti olmadan işletmelere ihtiyaç duydukları çözümleri kullanma fırsatı sunmanın yanı sıra güvenli bir altyapı ile bulut tabanlı uygulamaların istenen cihazdan bağlanılarak kullanılmasını sağlıyor.

- Logo ekosistem çözümlerinde yer almanın avantajları

Çözüm geliştirme iş ortağı olarak Logo ekosistem çözümlerinde yer almak, Logo ürünleriyle tam entegrasyona sahip olunması ve geliştirilen ürünlerin "www.logo.com.tr" sitesinde yayınlanmasının yanı sıra tüm Türkiye'yi kapsayan Logo iş ortağı olma avantajını da sağlıyor. Ayrıca, Logo Akademi tarafından düzenlenen entegrasyon araçları eğitimi, ücretsiz verilen iç kullanım test setleri ile yeni yeteneklerin ürüne kazandırılması için Logo Yazılım teknik ekibi tarafından çözüm geliştirme iş ortaklarına verilen entegrasyon desteği gibi faydalar da sunuluyor.

Logo Yazılım onaylı ekosisteminde yer alan çözüm geliştirme iş ortakları daha geniş bir müşteri ağına ulaşabilmeleri için e-posta, SMS, webinar, dijital pazarlama ve içerik yönetimi gibi alanlarda destekleniyor ve aynı zamanda pazarlama iletişimi ilgili ekiplerle aktif bir şekilde yürütülüyor.