Bakan Tekin, karnenin öğrencilerin öğrenme yolculuğundaki çabasını ve gelişimini gösteren önemli bir gösterge olsa da şahsiyetine, karakterine, kıymetine değer biçecek ve potansiyelini tam olarak yansıtacak bir işaret olmadığını belirterek, “Önemli olan, hayatın her alanında sürekli öğrenmeye ve gelişmeye açık olmanızdır. Tatil boyunca dinlenmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi, sorumluluk almayı, evdeki küçük işlere yardımcı olmayı, aile büyüklerinizi ve yaşadığınız şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etmeyi unutmayın. Her daim sizlerin yanında olacağız.” dedi

Bilgi, tecrübe ve irfanıyla gönül ve idrak dünyasını zenginleştiren öğretmenlerle aynı ideal doğrultusunda yol yürümekten büyük bir kıvanç duyduğunu ifade eden Bakan Tekin, şunları kaydetti:

“’Öğretmenler Odası Buluşmaları’ kapsamında gösterdiğiniz aktif katılım ve eğitim politikalarımızın şekillenmesine yaptığınız katkılar için sizlere minnettarım. Türkiye Yüzyılı’nı eğitimin yüzyılı vizyonumuzla, birlikte şekillendireceğiz.

Değerli veliler, geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminde desteklerinizi esirgemediğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bu tatil döneminde, çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz her anı değerli kılmaya sizleri davet ediyorum. Eğitim ailemize iyi tatiller diliyorum.”

Hibya Haber Ajansı