İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, konuşmasına kendisine destek veren Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyelerine teşekkür ederek başladı.

Ülke Ocakları’nın 60 yılı geçmiş mazisiyle koca bir çınar olduğunu söyleyen Kurum, “Burada, bu güzel İstanbul akşamında sizlerle bir arada olmaktan, kucaklaşmaktan dolayı çok mutluyum. Bu vesileyle; İstanbul’un 39 ilçesindeki tüm vatan ve millet sevdalılarına sevgilerimi, saygılarımı, hürmetlerimi iletiyorum.” dedi.

Kurum, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin birliğinin 15 Temmuz gecesi halk tarafından meydanlarda kurulduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Biz bu tarihi birlikteliği; İstanbul’da zirveye taşıyarak Türk Yüzyılı’nın önsözünü İstanbul’dan dünyaya duyuracağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli arasındaki uyumu, bizler de il, ilçe teşkilatlarımızda; belediye yönetimlerimizde örnek alacağız.”

AK Parti ve MHP teşkilatları ile saha da birlikte olduklarını belirten Kurum, “Milletimize duygularımızı, hedeflerimizi anlatıyoruz; milletimiz de bize beklediğimiz işareti veriyor; bizi kucaklıyor. Milletin işareti açık ve nettir. 31 Mart gecesi bu fetret dönemi son bulacak. Yeniden diriliş dönemi başlayacak.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı