İSTANBUL (AA) - Arnica Solara 2 in 1 şarjlı dikey süpürge performansıyla her türlü kiri, tozu ve en küçük toz partiküllerini çekiyor.

Arnica'dan yapılan açıklamaya göre, giderek küçülen yaşama ve çalışma alanlarının temizliği için kullanılan süpürgeler de kompakt hale geliyor.

Küçük elektrikli ev aletleri markası Arnica’nın yeni yılla birlikte tüketiciye sunduğu Arnica Solara 2 in 1 şarjlı dikey süpürge, rahat kullanım için tasarlanmış hafif ve ergonomik yapısıyla temizlikte işi kolaylaştırıyor.

Arnica Solara 2 in 1 şarjlı dikey süpürge, LED ışıklı motorlu halı fırçası ve LED ışıklı motorlu sert zemin fırçası ile her tür yüzeyde maksimum emiş gücüyle temizlik yapıyor.

Performansıyla kiri, tozu ve en küçük toz partiküllerini toz haznesine hapseden bu ürün, geniş yelpazeye yayılan aksesuarları ile de öne çıkıyor.

Motorlu koltuk fırçası, 2’si 1 arada koltuk fırçası, dar uçlu süpürme ucu ve esnek uzatma hortumuyla Arnica Solara 2 in 1 Şarjlı Dikey Süpürge, 400 wattlık dijital motoru, multisiklon teknolojisi ve HEPA filtresi ile kapsamlı bir temizlik sunuyor.

Hem duvarda hem de zeminde kullanılabilen aksesuar kutusu ve şarj istasyonuna sahip Arnica Solara 2 in 1 şarjlı dikey süpürgeyi Arnica mağazalarında, teknomarketlerde ve arnica.com.tr sitesinde bulunuyor.