Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gerek takıma gerekse taraftara destek olmak için moral ziyaretinde bulunmaya devam ediyor.

Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve yönetimi tarafından tesis girişinde karşılanan Büyükkılıç, futbolcuların antrenmanlarını izledi, coşkulu taraftar ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle her birinizin alnından öpüyorum. Hakikaten seyirci olarak, şöyle takımları incelediğinizde Kayseri’mizin, Kayserispor’umuzun taraftarı kapalı kalemizin şehrini ön plana çıkartan, ağzından hiçbir zaman olumsuz söz çıkarmayan ve her zaman gururumuz olan bir kitle, kardeşler topluluğu.” diye konuştu.

Taraftarın, boynuna Kayserispor renklerini taşıyan kaşkol taktığı Büyükkılıç, bu süreçte ufak tefek inişler ve çıkışların yaşandığını ve bunların olabileceğini, bundan sonra ise Allah’ın izniyle bu olumsuzlukların yaşanmayacağını dile getirerek şunları paylaştı:

“Bir yeni çıkış yakalayıp Kayseri’mizi Avrupa’ya inşallah hep beraber Avrupa’ya gönderecek şekilde bir yer alması için dualarımızla, desteklerimizle, her zamanki gayretlerimizle yanında olacağımızı ifade ediyoruz, Ahmet kardeşimize, Süleyman kardeşimize, kıymetli ekibine teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı