Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için bir program hazırladı. BAKAP; Mucizeler Sirki’ne ev sahipliği yapıyor. Mucizeler Sirki; çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada sunarken interaktif gösterilerle farklı deneyimler kazandırıyor.

Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Mucizeler Sirki’nde yarıyıl tatili heyecanı yaşayan çocuklarla bir araya gelen Başkan Yavaş, “Buraya ailelerinizle birlikte geleceksiniz, eğleneceksiniz. Öyle bir yer ki artık çocuklarımızın birçoğu sebzelerin meyvelerin nasıl yetiştiğini bilmiyor. Birçoğu manavda yetiştiğini zannediyor. Bunları hep yerinde göreceksiniz.” diye konuştu.

Başkan Yavaş, sirkteki gösterileri örnek göstererek, “Bu hareketleri yapanlar, bir çalışma sonunda bunları yapabiliyor. Çalışarak bu beceriye sahip oluyor. Sizler de arzu ettiğiniz, istediğiniz bir alanda başarıya ulaşmak için çalıştığınızda neler yapabileceğinizi göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Çocuklara müjdeli bir haber veren Yavaş, “Çok kısa zamanda Atatürk Orman Çiftliği’nin içinde gene çocuklarımızın tatilde gidebilecekleri ama daha sonra da devam edecek şekilde sürekli kalacak Dijital Hayvanat Bahçesi’ni de hazırladık.” dedi.

BAKAP’ı çok beğenen ve aileleriyle birlikte vakit geçirdikleri için büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkentliler gerçekleştirilen etkinlik için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı