Başkan Büyükkılıç, sınıfları tek tek gezerek özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilerle yakından ilgilendi ve taleplerini dinleyerek taleplerin karşılanması yönünde anında gerekli talimatları verdi.

Büyükkılıç’a KAYMEK İhtisas Merkezi ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın da eşlik etti.

“Vaktinizi iyi değerlendirin”

Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerin dersine katılan Büyükkılıç, öğrencilerle tavsiyelerde bulunarak, “Dualarınızı bekliyoruz, desteklerinize teşekkür ediyoruz. Test sınavlarına girdiniz, kitaplarınız dağıtıldı. Sizler çalışıyorsunuz, vaktinizi iyi değerlendirin. Dijital zehirlenmelere fırsat vermeyin. Siz dijital aletlere hükmedin, onlar size hükmetmesin” dedi.

“Sizleri seviyoruz”

Daha sonra farklı bir sınıfta derse katılan Büyükkılıç, burada da öğrencilerle sohbet ederek, “Biz size kamu hizmeti veriyoruz. Sizleri seviyoruz. Gençlerimiz bizim canımız, ciğerimiz, bize emanet. Bizi seven, seçen, güvenen hemşehrilerimizin kıymetli evlatlarına bu hizmetleri sağlayalım” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin akıllı tahta taleplerini alan Başkan Büyükkılıç, anında Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül’ü arayarak talimat verdi ve 7 adet akıllı tahta sözü aldı.

Hibya Haber Ajansı