Schafer, müşterilerine yüksek kaliteli pişirme grubu ürünlerine eklediği yeni ürünleri sunmaya devam ediyor.  Schafer, küçük ev aletlerinden züccaciyeye uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Pişirme grubu kategorisinde yer alan Fiesta Seramik Yüzeyli Tekli Tava ve Tencere Serisinde yuvarlak forma sahip farklı ebatlarda çeşitli seçenekler bulunuyor.

Doğal minerallerden üretilen ve seramik yüzeyli puff-lon kaplama malzemesine sahip olan Fiesta Serisi, mutfaklarda sağlıklı yaşama önem veren tüketiciler tarafından tercih ediliyor. Yağsız pişirme özelliği sayesinde daha sağlıklı yemekler pişirmeye olanak sağlıyor.

Fiesta Seramik Yüzeyli Tekli Tava ve Tencere Serisi, çizilmelere karşı ekstra dirençli sert yapısı, ekstra dayanıklı ve ekstra yapışmaz yüzeyi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlıyor. Yapışmaz özelliği ile kolay temizlenebilir olmasıyla da pratiklik sağlıyor. Yeşil ve siyah renk seçenekleri bulunan Fiesta Seramik Yüzeyli Tava ve Tencere Serisi tekli satılıyor.

Hibya Haber Ajansı