Hem kent merkezinde hem de ilçelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve ekibi, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile birlikte Bünyan ilçesine gitti.

Açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Her zaman gönül insanı olarak bizlerle uyumlu, gayretli, dürüst, güvenilir bir şekilde bu süreci yürüten değerli belediye başkanımı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Bünyan’ımızın güzel insanlarına ayrı bir sevgi ve muhabbetle selamlarımı sunarken, sizleri bağrıma basıyorum.” dedi.

Birliğin, beraberliğin hep beraber bereketini yaşadıklarını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, konuşmasında, “Mazeret üretmeden, teşkilatlarımızla dayanışma içerisinde, 16 ilçe belediye başkanımızı bağrımıza basarak, hizmetlerimizle buluşturmaya özen ve gayret gösterdik. Hiçbir talebi reddetmedik, imkanımız, gücümüz nispetinde gerek KASKİ’miz, gerek elektrik şirketimiz, gerek tarımı, kırsalıyla her alanda varız, dedik.” ifadelerini kullandı.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile hizmet etmeyi olmazsa olmaz olarak gördüklerinin altını çizen Başkan Büyükkılıç şunları söyledi:

“Şehrimizin nüfusunun yüzde 80’i merkezde yaşıyor. İnsanların doğduğu yerde doymasını sağlamak, üretmesini sağlamak asli görevimiz olmalı. Bunu sağlarken onların da konforunu göz ardı etmeden imkanlar sunmamız lazım.”

Büyükkılıç, tarımdan sulamaya kadar kırsal alana yapılan hizmetlere de değinerek, el ele gönül gönüle vermek suretiyle şehri daha iyi noktaya taşıma ve ilçeleri daha da yaşanabilir hale getirme adına üzerlerine düşeni yaptıklarını kaydetti.

Tecrübe ve birikim ile çıraklık, kalfalık döneminin ardından ustalık dönemi vurgusu yapan Başkan Büyükkılıç, “Tecrübem, birikim bir bakıma çıraklık, kalfalık ve ustalık olarak nitelendirdiğim dönem içerisinde bu dönem de hükümetimizin de imkanlarını, yerel yönetimdeki kaynaklarımızı da inşallah daha fazla sizlere ulaşmasını sağlamak asli görevimiz olacak. Yeni projelerimiz ile özelde gençlerimize verilecek fırsat ile tarımda, hayvancılıkta olmazsa olmaz olarak gördüğümüz yaklaşım ile hiçbir talebi geri çevirmeden her türlü talebe sahip çıkarak onu değerlendireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Teşkilatla birlikte kapı kapı gezeceklerini belirten Başkan Büyükkılıç, “Muhtarlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Burada hepsini bağrımıza bastık. Ne istedilerse değerli belediye başkanlarımızla birlikte el ele hayata geçirmeye çalıştık. Bir olacağız, beraber olacağız, hep beraber kenetleneceğiz. Değerli başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bahçeli’ye 17-0’ı götürüp anahtarı teslim edeceğiz.” dedi.

Büyükkılıç, Bünyan’ın gelişmeye en müsait ilçelerden birisi olduğunu, ele ele gönül gönüle vererek, daha iyi noktaya taşıyacaklarını ve gece, gündüz demeden koşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı