Müşterilerine kullanıcı dostu bir deneyim sunan Koçfinans iştiraki Sigola; sigortacılık alanında güvene dayalı hizmet verecek.

Kaliteli, hızlı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla herkese finansal ürünlere erişim fırsatı vermeyi amaç edinen Koçfinans’ın %100 iştiraki olarak kurulan sigorta acentesi Sigola; 12’den fazla sigorta şirketinden aldığı avantajlı teklifleriyle müşterilerinin sigorta ihtiyacını daha hızlı, daha kolay ve daha yenilikçi bir misyonla karşılıyor. Sigola, çevrimiçi (online) sigorta satın alma süreciyle müşterilerine konforlu bir deneyim sunuyor.

Sigorta sektörünün yenilikçi markası Sigola; bireylerin ve kurumların tercih ettiği sigortacılık hizmeti kapsamında çözüme odaklanarak dakikalar içinde güvene dayalı bir hizmet sunuyor. 2023 yılı itibarıyla faaliyete geçen Sigola ile kredi ve sigorta süreçlerinin her noktasında 360 derece hizmet sunduklarını belirten Koçfinans Genel Müdürü ve Sigola Yönetim Kurulu Başkanı Y. Pınar Kitapçı;

“Finansman şirketimiz tarafından kullandırdığımız kredilerle bağlantılı sigorta ürünleri sunuyorduk. 30 yıla dayanan tecrübemiz ve müşteri deneyimindeki ustalığımızla müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak sigortacılık alanında daha kapsamlı ve krediden bağımsız olarak daha geniş ürün içeren bir hizmet sunmaya karar verdik. Bu karar doğrultusunda hayat geçirdiğimiz Sigola ile müşteri portföyümüzü ve ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefleyerek, bu hizmeti tek bir çatı altında sunmayı amaçladık. Müşterilerimiz; Sigola ile hızlı bir şekilde çok sayıda farklı sigorta şirketinden kendilerine özel teklif seçeneklerine ulaşabilecek, kolay ve kullanıcı dostu web sitesi ile sigorta satın alma deneyimini konforlu bir şekilde tamamlayabilecek. Öncelikle taşıt sigortalarına odaklanacağımız yeni girişimimizle hedefimiz tüm kullanıcılara sigorta hizmetini Koçfinans iştiraki Sigola güvencesiyle vererek kendilerini emin ellerde hissetmelerini sağlamak. Müşterilerimize Sigola web sitesi üzerinden teklif karşılaştırma fonksiyonuyla birlikte dijitalin konforunu sunuyoruz ”dedi.

Sigola.com.tr adresine girerek 3 adımda kişiye özel çok sayıda teklife ulaşabilen kullanıcılar; Sigola’nın basit, net ve kullanıcı dostu ara yüzü ile sigorta ürünlerini satın alabilecek.  

Sigola Hakkında

Koçfinans çatısı altında, 2023 yılı itibarıyla sigorta aracılık hizmetlerini dijital yollardan sağlamayı hedefleyen Sigola, sigortacılık hizmetlerine zaman ve mekândan bağımsız ulaşma imkânı sunmakla birlikte tarafsız ve şeffaf bir hizmet anlayışıyla da çözüm odaklı müşteri desteği sağlıyor. Sigola’nın teknoloji ile desteklenen sistemsel alt yapısı ile tüketiciler; temel sigorta ürünlerine güvenilir bir şekilde erişim sağlayabiliyor.

www.sigola.com.tr

Koçfinans Hakkında

1995 yılında Türkiye’nin ilk finansman şirketi olarak kurulan Koçfinans, - bireysel ve kurumsal finansman çözümleri sunuyor. Sektöründe güçlü bir konuma sahip olan Koçfinans 1.000’den fazla üye iş yeri sayısıyla kaliteli, hızlı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve herkese finansal ürünlere erişim fırsatı verme misyonunu benimsiyor. Koçfinans; çevik yönetim anlayışıyla yarattığı benzersiz müşteri deneyimini birçok ödülle taçlandırmanın yanında inovatif ve teknoloji odaklı bakış açısı sayesinde finans sektörüne yeni bir soluk getirirken, Demo Day programı ile yenilikçi girişimcilere imza atan start-upları destekliyor. Koç Holding Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Taahhütleri kapsamında sivil toplum kuruluşları ve Anadolu üniversiteleri ile iş birliği yapan Koçfinans, geleceğin kadın mühendislerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Koçfinans Turuncu Kanatlar Mentorluk Programı sürdürüyor.www.kocfinans.com.tr

 

 

Hibya Haber Ajansı