Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatili için düzenlediği Sömestir Şenliği’nde minikler birinci dönemin yorgunluğunu atarak keyifli vakit geçirdi.

Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte sihirbaz, jonglör, ateşbaz ve kukla gösterileri yoğun ilgi gördü. Etkinliğe aileleriyle birlikte katılan Esenyurtlu minikler, okul stresini atarak eğlence dolu bir gün geçirdi.

“Bizim için çok iyi oldu”

Çocuklarının çok eğlendiğini söyleyen anne Pınar Aydın, “Etkinliği sosyal medya hesaplarında gördüm ve çocuklarımı getirdim. Maddi imkânı olmayanlar için çok güzel bir program. En azından çocuklarımız eğleniyor. Bu duyarlılığından dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

‘Uzun bir ders maratonundan sonra bu etkinlik bizler için çok iyi oldu’ diyerek sözlerine başlayan anne Hilal Arslan ise “Belediyemizin düzenlemiş olduğu etkinliklerden fazlasıyla memnunuz. Tatil dönemlerinde çocuklar için hazırlanan bu etkinlikleri çok faydalı buluyorum” ifadelerini kullandı.

Şenliğin devamında neler var?

Program kapsamında, Esenyurt Kültür Merkezi’nde 25 Ocak Perşembe saat 13.00’te Özel Etkinlik düzenlenirken, 18-31 Ocak tarihlerinde “Angry BirdS 2” ve “Aslan Kral”  adlı çocuk sinemaları 10.00-13.00-15.00 saatlerinde olmak üzere üç seans olarak gösterime sunulacak.

Hibya Haber Ajansı